Hota Albatros H20AM, 2 motoare, 60 cm, Maro

Indisponibil

Hota Albatros H20AM, 2 motoare, 60 cm, Maro

Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva

Hota Albatros H20AM, 2 motoare, 60 cm, Maro


Potrivita in orice bucatarie   Fie ca esti adeptul bucatariilor clasice, ca preferi stilul modern sau vrei o bucatarie traditionala, hota Albatros este tot timpul o alegere potrivita.

Avand un design simplu si culoarea maro, aceasta se va incadra perfect in bucataria ta si te vei putea baza pe eficienta ei de fiecare data cand vei gati.

315_potrivit-in-bucatarie.jpg
315_eficienta-sporita.jpg

Eficienta sporita   Hota Albatros dispune de doua motoare de 70W  fiecare si are o capacitate de absorbtie a aerului de 138-263 m3/ora.

Fiind incadrata in tipul hotelor eco, aceasta are un consum anual de energie de numai 118kwh.


Evacuare la interior sau exterior   Poti alege modul de evacuare la exterior, prin intermediul burlanului, sau poti opta pentru recircularea aerului, in cazul in care nu gatesti atat de mult.

Pentru evacuarea la exterior motorul puternic atrage aerul in interior, particulele sunt retinute in filtrul metalic, iar mirosurile neplacute sunt eliminate in exterior cu ajutorul burlanului.
In cazul in care optezi pentru evacuarea la interior va fi necesara achizitionarea unui filtru de carbon. Evacuarea la interior presupune recircularea aerului astfel: motorul atrage aerul in interiorul hotei, acesta trece prin filtrul de carbune si este eliminat in bucatarie mult mai curat.

315_evacuare.jpg
315_filtru-metalic-h10am.jpg

Filtru metalic    Uita de grija filtrelor pentru hota. Nu va trebui sa le speli dupa fiecare utilizare si nici sa cumperi periodic altele.

Cu ajutorul filtrului metalic economisesti timp si bani.Doar trebuie sa il dai jos si sa il speli la un anumit interval de timp


Trei trepte de absorbtie   Hota va absorbi cat vrei tu! In cazul in care fierbi apa sau ai pus ceva lejer pe aragaz poti selecta prima treapta de putere pentru a impiedica formarea aburilor.

Daca vrei sa gatesti o friptura aromata sau o ciorba delicioasa poti selecta a doua sau a treia treapta de putere si astfel sa te asiguri ca mirosurile neplacute nu se vor raspandi in toata casa.

315_butoane-stanga-1-.jpg
315_fiabilitate-dreapta-2-.jpg

Fiabilitate si usurinta in utilizare  Butoanele hotei sunt dispuse in partea frontala pentru ca tu sa ai tot timpul acces la ele. Hota este dotata cu geam rabatabil pentru o utilizare in siguranta si dispune de doua becuri cu halogen care iti faciliteaza accesul la preparatele de pe aragaz.

Datorita materialelor de inalta calitate din care este fabricata, aceasta poate fi stearsa usor cu servetel umed sau un burete nonabraziv.

 

PRODUCATOR
Marca Albatros
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Design Conventionala
Tip panou de comanda Mecanic
Material filtru Metal
Numar becuri 1
Tip lumina Halogen
Metoda de ventilare Evacuare
Culoare Maro
CARACTERISTICI TEHNICE
Debit minim de aer absorbit 138 m³/h
Debit maxim de aer absorbit 263 m³/s
Nivel zgomot 66 dB
Trepte putere 3
Tensiune alimentare 220 V
240 V
Numar motoare 2
EFICIENTA SI DURABILITATE
Eficienta energetica Clasa energetica E dintr-o gama de la A+++ la F
Eficienta iluminare Clasa G
Eficienta filtrare grasime Clasa E
Consum anual energie 118 kWh
DIMENSIUNI
Inaltime 14 cm
Latime 60 cm
Latime incastrare 50 cm
Diametru burlan de aerisire 140 mm

Păreri

Process Time: 4.6364998817444 4.7652049064636