Condiţii de livrare a produselor

Livrarea produselor comandate se face prin firme specializate de transport.
Termenul maxim de livrare este de 20 de zile de la data confirmării comenzii.

Menţiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmeşte un proces verbal de constatare, se refuză primirea şi plata coletului. Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Toate produsele de folosinţă îndelungată comercializate de către www.electromix.ro, sunt livrate împreună cu certificat de garanţie emis de către producător sau de către vânzător.

Produsele livrate sunt întotdeauna însoţite de:

Factura fiscală şi chitanţa transportatorului ( în cazul în care plata este facută cash la livrare prin curier).
Certificat de garanţie.
 

Deschiderea coletului la livrare

În momentul recepţionării comenzii poţi solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. Taxa acestui serviciu este înscrisă pe AWB, şi este suportată de către ELECTROMIX.

Dacă în urma deschiderii coletului constaţi că produsul comandat nu este în stare perfectă şi prezintă semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme de tip estetic, îţi recomandăm să refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie să completezi un Proces verbal de constatare în prezenţa curierului, în momentul livrarii.Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului.

În cazul în care ai optat pentru plata ramburs, poţi solicita deschiderea coletului înainte sau după ce ai achitat comanda, dar obligatoriu în prezenţa curierului.