Fier de calcat Albatros Violette, Talpa ceramica, 2200 W, Violet

149,00 Lei 69,00 Lei
Ultimele 3 produse (intreaba stoc)

Fier de calcat Albatros Violette, Talpa ceramica, 2200 W, Violet

Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva
Adaugă în coș Adaugă la Favorite Compară

Fier de calcat Albatros Violette, Talpa ceramica, 2200 W, Violet


Design vesel si compact 

Avand o combinatie de culori eleganta indigo-alb si un design compact si modern fierul de calcat Albatros nu trebuie sa lipseasca din casa ta.
Imbina utilul cu placutul si asigura-te ca tu si membrii familiei tale aveti tot timpul hainele perfect calcate pe umerasele din sifonier.

289_fier-de-calcat-fuchsia-1-.jpg
289_jet-aburi-1-3.png

Functie jet aburi si stropire 

Fierul de calcat Albatros iti va usura considerabil procesul de calcare datorita functiei de aburi.

Folosind-o, vei calca mult mai usor hainele si vei scapa rapid de toate cutele ramase dupa spalarea si uscarea rufelor. Si functia de stropire are o insemnatate mare in procesul de calcare. Fierul de calcat Albatros le detine pe ambele si transforma rutina calcatului hainelor intr-o actiune eficienta si rapida.


Calcare uscata, pe orizontala 

Calcarea pe orizontala este cea mai eficienta, iar cu ajutorul fierului de calcat Albatros te asiguri ca hainele tale vor fi tot timpul perfecte. Dotat cu buton pentru reglarea vaporilor de apa, de pana 75 grame/minut, acesta va netezi perfect orice material si va indeparta cu succes cutele de pe ele.

Iar daca, totusi, ai haine la care crezi ca vei pierde ceva timp pentru a le aduce in starea care trebuie, stai linistit. Ai la dispozitie un jet suplimentar de abur de 100 grame/minut pentru a uita de orice bataie de cap. Blugi, bumbac, matase, poliester, lana, satin, toate materialele se vor calca rapid si eficient cu fierul de calcat Albatros.

289_orizontala.png
289_termostat.png

Termostat reglabil   Cu ajutorul termostatului poti seta temperatura in functie de materialul pe care doresti sa-l calci. De exemplu, atunci cand calci materiale sintetice temperatura trebuie sa fie una scazuta, in timp ce pentru bumbac temperatura trebuie sa fie una cat mai ridicata.

Deasemenea, acesta are si indicator de functionare pentru ca tu sa stii tot timpul cand fierul de calcat este in functiune.


Functie anticalcar si autocuratare   Uita de procesul anevoios si de lunga durata pentru curatarea fierului de calcat. Fierul de calcat Albatros dispune de doua functii extrem de importante pentru economisirea timpului si pentru comoditatea ta.

Prin functiile anticalcar si de auto-curatare, acesta elimina singur ceea ce se depune pe talpa sau in orificiile pentru abur si nu lasa loc calcarului cauzat de apa sa se depuna in rezervor.

289_curatare.png
289_antipicurare.png

Functie antipicurare   Cu ajutorul sistemului antipicurare te asiguri ca vei calca uniform, perfect si rapid hainele fara ca acestea sa se pateze datorita unor eventuale scurgeri de apa din rezervor.


Putere 2200W- talpa cu invelis ceramic 

Talpa cu invelis ceramic se va incalzi rapid si uniform datorita puterii de 2200W iar tu vei putea calca rapid si perfect pana si cele mai sifonate haine din garderoba.

290_putere-2200w.png
PRODUCATOR
Marca Albatros
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs Fier de calcat
Tip Orizontal
Utilizare Rezidential
Functii Sistem Anti-picurare
Auto-curatare
Anti-calcar
Indicator luminos
Culoare Violet
SPECIFICATII TEHNICE
Putere 2200 W
Capacitate recipient apa 250 ml
Material talpa Ceramic
Debit abur (g/min) 75
Debit jet abur (g/min) 100

Păreri

Process Time: 4.1350119113922 4.2493228912354