Masina de spalat cu incarcare verticala NobelTek NWMT752E, 7.5 kg, 1200 rpm, clasa C, 16 programe, Alb

1 799,00 Lei 1 399,00 Lei
Stoc epuizat

Masina de spalat cu incarcare verticala NobelTek NWMT752E, 7.5 kg, 1200 rpm, clasa C, 16 programe, Alb

Credit module TBI Bank 1
Credit module TBI Bank 1
Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva Info stoc Adaugă la Favorite Compară

Masina de spalat cu incarcare verticala NobelTek NWMT752E, 7.5 kg, 1200 rpm, clasa C, 16 programe, Alb


Capacitate de incarcare

Nu lasati ca spalatul rufelor sa mai fie o corvoada! Puteti incarca acum masina de spalat cu o capacitate generoasa de rufe de 7.5 kg, ceea ce inseamna ca puteti curata mai multe haine in mai putine cicluri de spalare!

2043_capacitate-incarcare-75kg.png
2043_viteza-centrifugare-1200rpm.png

Viteza de centrifugare

Centrifugarea reprezinta viteza de stoarcere pe care o puteti alege pentru ciclul de spalare, viteza maxima fiind de 1200 rotatii pe minut. De regula, setarile de centrifugare inferioara sunt perfecte pentru tesaturi delicate si impiedica parti ale articolelor de imbracaminte (cum ar fi manecile) sa se incurce, iar o viteza de rotatie rapida este ideala pentru prosoape sau tesaturi mai grele.


Display LED

Bucurati-va de confortul unui afisaj LED integrat al masinilor de spalat rufe Nobeltek. Ecranul face ca spalarea sa fie operata cu precizie si sa va ofere acces la toate programele de spalare si modurile de spalare personalizate. Spalatul rufelor trebuie sa fie o activitate care sa va usureze rutina cotidiana!

2043_display-led-incarcare-verticala.png
2043_nivel-de-zgomot.png

Nivel de zgomot

Dormiti, lucrati sau studiati in aceeasi incapere cu masina de spalat rufe? Sau aveti copii care se trezesc foarte usor? Alegeti o masina de spalat rufe Nobeltek pentru o functionare lipsita de sunete intense si deranjante. Cu un nivel de zgomot de pana la 62 dBA la spalare si 78 dBA la viteza maxima de centrifugare, masina de spalat este chiar mai silentioasa decat un aspirator clasic.


Bumbac ECO

Bumbac ECO este un program de bumbac mai lung decat cel standard, dar mai economic. Setarile normale spala la temperaturi ridicate pentru perioade mai scurte de timp, dar reglajul ecologic al acestui program spala la o temperatura mai mica, pentru perioade mai lungi de timp, utilizand mai putina apa si energie.

2043_bumbac-eco.png
2043_bumbac.png

Bumbac

Program de curatare intensiva a rufelor, conceput pentru a evita deteriorarea articolelor din bumbac. Spalarea se va face la o temperatura mai mare, pentru rezultate mai bune si pentru indepartarea completa a petelor. Aceasta reglare a temperaturii este ideala si pentru spalarea lenjeriei de pat si a prosoapelor.


Sintetice

Program conceput pentru hainele mai putin rezistente din materiale sintetice, ce nu fac fata la o spalare intensiva. Prin activarea acestui program, masina de spalat va folosi o temperatura mai scazuta si va desfasura cicluri de spalare si stoarcere mai blande pentru a proteja tesaturile.

2043_sintetice.png
2043_delicate.png

Delicate

Program dedicat spalarii hainelor din tesaturi delicate, ce nu sunt rezistente la o curatare intensiva. Intensitatea vitezei de spalare si rotirea tamburului sunt mai blande fata de alte programe de spalare.


Prespalare

Acest program este conceput pentru curatarea petelor foarte dificile de pe haine adaugand un ciclu suplimentar de spalare inainte de spalarea principala. Pentru a avea rezultatul dorit, utilizati compartimentul pentru detergent destinat prespalarii, deoarece acest program va prelungi durata de viata a hainelor.

2043_prespalare.png
PRODUCATOR
Marca NobelTek
EFICIENTA SI SUSTENABILITATE
Eficienta energetica veche (dintr-o gama de la A+++ la D) A+++
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa C
DIMENSIUNI
Adancime (cm) 61
Latime (cm) 40
Inaltime (cm) 87.5
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Verticala
Capacitate de incarcare (kg) 7.5
Viteza maxima centrifugare (rpm) 1200
Nivel zgomot centrifugare (dB) 78
Nivel zgomot spalare (dB) 62
Tip deschidere hublou Partea superioara
Culoare Alb
PROGRAME SI OPTIUNI
Programe spalare Bumbac, Bumbac ECO, Delicate, Sintetice, Spalare zilnica, Clatire si centrifugare, Mix, Baby Care
Numar programe spalare 17
Durata program rapid 15 min
45 min

Păreri

Process Time: 0.014798879623413 0.10523891448975