Masina de spalat NobelTek NWM61E06A++, 6 kg, 1000 rpm, Clasa E, 23 programe, Alb

1 399,00 Lei 899,00 Lei
Stoc epuizat

Masina de spalat NobelTek NWM61E06A++, 6 kg, 1000 rpm, Clasa E, 23 programe, Alb

Credit module TBI Bank 1
Credit module TBI Bank 1
Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva Info stoc Adaugă la Favorite Compară

Masina de spalat NobelTek NWM61E06A++, 6 kg, 1000 rpm, Clasa E, 23 programe, Alb


Clasa de eficienta energetica A++

Masinile de spalat Nobeltek sunt concepute pentru conservarea energiei: sistemul de pompare cu apa calda sau rece are un standard foarte ridicat de eficienta energetica, fiind prietenos cu mediul inconjurator, cu o circulatie a aerului complet inchisa, eradicand astfel poluarea apei sau aerului.

1969_a--2-.png
1969_capacitate-incarcare-6kg.png

Capacitate de incarcare

Nu lasati ca spalatul rufelor sa mai fie o corvoada! Puteti incarca acum masina de spalat cu o capacitate generoasa de rufe de 6 kg, ceea ce inseamna ca puteti curata mai multe haine in mai putine cicluri de spalare!


Viteza de centrifugare

Centrifugarea reprezinta viteza de stoarcere pe care o puteti alege pentru ciclul de spalare, viteza maxima fiind de 1000 rotatii pe minut. De regula, setarile de centrifugare inferioara sunt perfecte pentru tesaturi delicate si impiedica parti ale articolelor de imbracaminte (cum ar fi manecile) sa se incurce, iar o viteza de rotatie rapida este ideala pentru prosoape sau tesaturi mai grele.

1969_viteza-centrifugare-1000rpm.png
1969_display-leduri.png

Display cu LED-uri

Luminile de pe display va vor indica in orice moment ce setari ati ales si daca masina de spalat rufe este in functiune, deoarece spalatul rufelor trebuie sa fie o activitate care sa va usureze rutina cotidiana!


Nivel de zgomot

Dormiti, lucrati sau studiati in aceeasi incapere cu masina de spalat rufe? Sau aveti copii care se trezesc foarte usor? Alegeti o masina de spalat rufe Nobeltek pentru o functionare lipsita de sunete intense si deranjante. Cu un nivel de zgomot de pana la 59 dBA la spalare si 74 dBA la viteza maxima de centrifugare, masina de spalat este chiar mai silentioasa decat un aspirator clasic.

1969_nivel-de-zgomot.png
1969_bumbac-eco.png

Bumbac ECO

Bumbac ECO este un program de bumbac mai lung decat cel standard, dar mai economic. Setarile normale spala la temperaturi ridicate pentru perioade mai scurte de timp, dar reglajul ecologic al acestui program spala la o temperatura mai mica, pentru perioade mai lungi de timp, utilizand mai putina apa si energie.


Bumbac

Program de curatare intensiva a rufelor, conceput pentru a evita deteriorarea articolelor din bumbac. Spalarea se va face la o temperatura mai mare, pentru rezultate mai bune si pentru indepartarea completa a petelor. Aceasta reglare a temperaturii este ideala si pentru spalarea lenjeriei de pat si a prosoapelor.

1969_bumbac.png
1969_sintetice.png

Sintetice

Program conceput pentru hainele mai putin rezistente din materiale sintetice, ce nu fac fata la o spalare intensiva. Prin activarea acestui program, masina de spalat va folosi o temperatura mai scazuta si va desfasura cicluri de spalare si stoarcere mai blande pentru a proteja tesaturile.


Delicate

Program dedicat spalarii hainelor din tesaturi delicate, ce nu sunt rezistente la o curatare intensiva. Intensitatea vitezei de spalare si rotirea tamburului sunt mai blande fata de alte programe de spalare.

1969_delicate.png
1969_auto-curatare.png

Auto-curatare

Ciclul de auto-curatare este conceput special pentru curatarea tamburului si garniturii. Acesta adopta sterilizarea tamburului cu fluxuri de apa puternice la o temperatura de 90°C pentru a creste durabilitatea masinii, astfel incat sa va poata servi eficient o perioada cat mai indelungata de timp. In plus, asigura o spalare a hainelor igienica si lipsita de reziduuri. Sfat: efectul de curatare va fi si mai eficace daca adaugati o cantitate adecvata de inalbitor cu clor.


Clatire suplimentara

Clatirea suplimentara este utilizata in principal pentru lenjeria de corp, pentru imbracamintea celor mici sau pentru rufele la care doriti sa limitati reziduurile de detergent. Prin selectarea acestei functii, masina de spalat va adauga la finalul spalarii inca un proces de clatire pentru siguranta dumneavoastra.

1969_clatire-suplimentara.png
1969_prespalare.png

Prespalare

Acest program este conceput pentru curatarea petelor foarte dificile de pe haine adaugand un ciclu suplimentar de spalare inainte de spalarea principala. Pentru a avea rezultatul dorit, utilizati compartimentul pentru detergent destinat prespalarii, deoarece acest program va prelungi durata de viata a hainelor.


Functie blocare copii

Pentru a-i proteja pe cei mici de greseli nefericite, masinile noastre de spalat sunt echipate cu o functie de blocare pentru a impiedica activarea unor functii sau programe de pe ecran in timpul functionarii.

1969_functie-blocare-copii.png
1969_diametru-hublou-420.png

Diametru hublou

Hubloul de 420 mm al masinii de spalat Nobeltek este construit pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra de incarcare. Marimea acestuia a fost conceputa cu grija pentru a permite adaugarea unor haine mai mari sau grele.


Spalare zilnica 45’

Programul de spalare zilnica reduce timpul alocat spalarii la doar 45 minute. Astfel va va ajuta sa economisiti timp, deplasand rufele dinamic, asigurand in acelasi timp o curatare puternica. Timpul de clatire este diminuat, dar viteza de centrifugare este accelerata.

1969_spalare-zilnica.png
PRODUCATOR
Marca NobelTek
EFICIENTA SI SUSTENABILITATE
Consum mediu anual de apa (litru) 9240
Eficienta energetica centrifugare Clasa C
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Consum de energie/100 spalari (kWh) 74
DIMENSIUNI
Adancime (cm) 47
Latime (cm) 59.5
Inaltime (cm) 85
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Frontala
Capacitate de incarcare (kg) 6
Viteza maxima centrifugare (rpm) 1000
Nivel zgomot centrifugare (dB) 74
Nivel zgomot spalare (dB) 59
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Alb
FUNCTII SI SIGURANTA
Tehnologii Doar evacuare, Doar centrifugare, Auto-curatare, Prespalare
PROGRAME SI OPTIUNI
Programe spalare Bumbac, Bumbac ECO, Delicate, Sintetice, Spalare zilnica, Clatire si centrifugare
Numar programe spalare 23

Păreri

Process Time: 0.015417098999023 0.12996912002563