Masina de spalat rufe Candy Ultra Hygiene HE128TXME/1-S, 8 kg, Clasa A, 1200 RPM, Alb

2 099,00 Lei 1 749,00 Lei
Ultimul produs (intreaba stoc)

Masina de spalat rufe Candy Ultra Hygiene HE128TXME/1-S, 8 kg, Clasa A, 1200 RPM, Alb

Credit module TBI Bank 1
Credit module TBI Bank 1
Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva
Adaugă în coș Adaugă la Favorite Compară

Masina de spalat rufe Candy Ultra Hygiene HE128TXME/1-S, 8 kg, Clasa A, 1200 RPM, Alb


Noua Clasa Energetica - A

Masina de spalat rufe are clasa energetica: A (conform noii clasificari energetice – 2021). Fata de o masina de spalat rufe din clasa energetica G consumul este redus cu pana la -51%.

Economia de energie electrica o regasesti pe factura de la electricitate.

 
 
Motor Inverter

Spre deosebire de motoarele traditionale, piesele motorului Inverter functioneaza in camp electromagnetic evitand astfel uzura provocata de frecarea mecanica si garantand astfel o fiabilitate marita.

 

Motorul Inverter iti aduce mai multe beneficii: iti permite sa economisesti energia electrica, reduce nivelul de zgomot si are parametrii tehnici mai buni care permit o durata mai mare de utilizare.

 
 
HYGIENE

Nivel ridicat de igienizare: Hainele noastre pot intra in contact cu diferiti alergeni, microbi sau bacterii. Din acest motiv este esential sa le curatam si igienizam intr-un mod adecvat, in functie de tipul de tesatura.

Candy ULTRA HYGIENE ofera un set complet de cicluri si caracteristici diferite de spalare dedicate igienizarii rufelor chiar si in timpul record de numai 59’.

 
 
Sistemul Hygiene-Pro

Combina cele mai noi tehnologii de injectare a apei direct pe tesatura hainelor si apa cu temperatura ridicata garantand o igienizare perfecta si o curatare impecabila. Clatirile suplimentare elimina toti alergenii reziduali, inclusiv urma de detergent si spuma. 
Este sistemul ce asigura spalarea ideala pentru hainele bebelusilor, a persoanelor alergice si a celor cu cea mai sensibila piele.
 

 
 
Programe de igienizare

Beneficiezi de 3 programe de igienizare: 

Spalare la 90° C atunci cand ai o incarcare maxima, cu rufe rezistente din bumbac sau care permit spalarea lor la aceasta temperatura (lenjerie de pat, prosoape albe etc).

Spalare la 60° C la o incarcare de 4.5 kg a tesaturilor sintetice si mixte (camasi, blugi etc).

Spalare in doar 59’, atunci cind te grabesti, pentru o incarcare de 2 kg cu articole generice sau mici (spalare la 60° C).

Extra clatire: indeparteaza din rufe si din interiorul cuvei toate resturile ramase pentru o mai buna igienizare a hainelor.

 
 
Mix Power System

Mix Power System este sistemul unic dezvoltat de Candy care injecteaza o solutie de apa amestecata cu detergent direct in tesatura hainelor ceea ce aduce urmatoarele beneficii: spalare a rufelor mai eficienta, timp mai scurt de spalare, economie la energie.  Aceasta functie iti permite sa obtii rezultate excelente de spalare chiar si la o temperatura de 20 de grade.

 
 
Functia Kilo Detector

Functia Kilo Detector te va ajuta sa optimizezi parametrii masinii de spalat. Introduci cantitatea de rufe in cuva si functia Kilo Detector iti va regla cantitatea de apa necesara si va stabili durata programului de spalare

(in functie de greutatea si tipul de tesatura introdus in cuva).

Kilo Detector este functia care te ajuta sa economisesti energie electrica, apa si timp alocat spalarii rufelor.

 
 
Selectare grad de murdarie

Ai posibilitatea sa-ti alegi gradul de murdarire al rufelor pe care le introduci in masina de spalat. Prin selectarea gradului de murdarire iti asiguri o spalare impecabila. Masina iti propune timpi diferiti de spalare, asigurand la finalul ciclului de spalare rufe perfect curate in cel mai scurt timp posibil.
 

 
 
3 Programe ECO - rapide, eficiente si care economisesc energia

Economiseste fara a face compromisuri! Aceste programe rapide de spalare pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, energie si timp. 
Cu aceste 3 optiuni poti spala, la o temperatura de 30 C si 40° C, orice tip de material intr-un timp foarte scurt. 
Utilizeaza butonul “programe rapide” pentru a alege unul dintre cei 3 timpi disponibili - 14’; 30’ sau 44’. 
Spalarea dureaza mult mai putin, iar rufele sunt perfect curate.

 
 
Program ECO 20 C

Acest program inovativ iti permite sa speli, in acelasi timp, articole de diverse culori si din diferite tipuri de fibre, cum ar fi bumbac, sintetice si amestec la numai 20 C si ofera performante de spalare excelente. 
Miscarea de rotatie a cuvei si nivelul de apa sunt optimizate atat in timpul spalarii cat si in timpul clatirii. Este utilizat pentru incarcarea maxima a masinii de spalat.

 
 
Programul de spalare pentru haine delicate

Este un program special care iti permite sa speli rufele delicate la o temperatura de 30 C, rufe pe care pana acum le puteai spala doar “de mana”.
 

 
 
Program ECO 40-60

Programul Eco 40-60 poate curata rufe din bumbac cu grad normal de murdarie care se pot spala conform declaratiei la 40 C sau 60 C impreuna in acelasi ciclu. Este un program standard Conform Legislatiei UE si permite incarcarea maxima a masinii de spalat rufe.

 
 
Cuva de inox

Designul special al cuvei de inox si al paletelor din interiorul cuvei asigura spalarea eficienta si protectia sporita a hainelor. Aceasta are un volum de 48 litri.

 
 
Display Digital

Pentru o vizibilitate mai buna si pentru usurinta in setari, masina de spalat Candy ULTRA HYGIENE are display cu afisaj digital. 
Masina de spalat iti afiseaza timpul ramas din programul de spalare selectat, gradul de murdarire, optiunile selectate, functia kilo detector, temperatura de spalare si viteza de centrifugare.

 


 
 
Pornire intarziata

Cu Start Delay, rufele vor fi gata chiar atunci cand doriti. Va permite sa programati inceputul ciclului de spalare cu o intarziere maxima de 24 de ore. Nu mai aveti grija mirosurilor neplacute create de rufele umede din interiorul masinii.

 
 
Intretinere

Aparatul are un filtru special care captureaza reziduurile mai mari ce pot bloca sistemul de drenare. Scoateti din priza masina. Inainte de a desuruba filtrul asezati o carpa la baza masinii de spalat pentru a evita scurgerea apei pe podea. Rotiti filtrul in sens invers acelor de ceasornic pana la capat, scoateti filtrul si curatati-l bine, apoi puneti-l la loc si rotiti-l in sensul acelor de ceasornic pentru a-l fixa. Se recomanda sa curatati periodic si sertarul pentru detergent. Scoateti sertarul usor dar ferm si curatati-l sub jet de apa. Inainte de a efectua curatarea toate compartimentele trebuie sa fie goale. 
CANDY recomanda ca acesta verificare si curatare sa fie facuta de 5-6 ori pe an.

2883_res_521f359af7d094caf3201dbe362fd42e-png.jpeg
PRODUCATOR
Marca Candy
EFICIENTA SI SUSTENABILITATE
Eficienta energetica centrifugare Clasa B
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa A
Consum de energie/100 spalari (kWh) 47
DIMENSIUNI
Adancime (cm) 53
Latime (cm) 60
Inaltime (cm) 85
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Frontala
Marime familie (membri) 5
Capacitate de incarcare (kg) 8
Viteza maxima centrifugare (rpm) 1200
Nivel zgomot centrifugare (dB) 74
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Digital
Culoare Inox
FUNCTII SI SIGURANTA
Functii Programare intarziata
Detectare automata a cantitatii
Selectare grad de murdarire
Tehnologii Motor Inverter
Mix Power System
PROGRAME SI OPTIUNI
Programe spalare Delicate
Rapid 30'
Eco 20
Eco 40-60
Rapid 14

Păreri

Process Time: 0.033411026000977 0.21751189231873