Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 RPM, Clasa C, HomeWhiz, SteamCure, Hygiene+ Wash&Dry, Motor ProSmart Inverter, Gri

2 799,00 Lei 1 999,00 Lei
În stoc furnizor

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 RPM, Clasa C, HomeWhiz, SteamCure, Hygiene+ Wash&Dry, Motor ProSmart Inverter, Gri

Credit module TBI Bank 1
30 zile zero costuri

98.57 Lei x 24 rate

Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva Info stoc Adaugă la Favorite Compară

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8736XC0M, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 RPM, Clasa C, HomeWhiz, SteamCure, Hygiene+ Wash&Dry, Motor ProSmart Inverter, Gri


Beneficii:

Masina de spalat rufe cu uscator si incarcare frontala;
Capacitate de incarcare de 8 kg, potrivita pentru o familie cu 4 membri;
Este echipata cu 15 programe de spalare;
Viteza maxima de centrifugare de 1400 rotatii pe minut si un zgomot de 76 db la centrifugare;
Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile SteamCure, HomeWhiz, AddXtra, Motor ProSmart Inverter, Silent Tech, Aquawave, Aquafusion, Durable heater, iar ca functii, DrumClean+, PreWash, AntiCrease+, Fast+, Child Lock si Remote control.
 

De ce sa astepti sa se usuce tinuta ta preferata, cand o poti imbraca imediat dupa spalare? Masina de spalat rufe cu uscator HTV8736XC0M de la Beko iti asigura haine impecabile si gata de a fi purtate. Daca o accesezi prin Bluetooth, de la distanta, poti programa ciclul de spalare potrivit iar la sosirea ta acasa vei gasi hainele curatate, uscate si placute la atingere.

 

O masina de spalat cu uscator incorporat este o masina de spalat normala cu incarcare frontala si un uscator de rufe cu condensare in acelasi aparat electrocasnic. Cumpararea unei astfel de masini este utila in lipsa de spatiu, inlocuind un uscator de sine statator. Este bine de stiut ca la majoritatea masinilor de spalat cu uscator, capacitatea de uscare este mai mica decat capacitatea de spalare. 

 

Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale.

 

Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, fara a folosi surplus de energie sau de apa sau fara a dura prea mult si a afecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate.

 

Viteza de centrifugare este exprimata in rotatii pe minut si este un alt criteriu de care trebuie tinut cont atunci cand este achizitionata o masina de spalat. Cu cat viteza de centrifugare e mai mare, cu atat mai uscate sunt hainele dupa spalare.

 

Nivelul de zgomot este important daca avem nevoie de liniste sau un zgomot redus. Este masurat in decibeli iar o valoare mica iti va asigura confortul dorit.

2791_res_07676547d3610e0df7161319751d088f-png.jpeg
EFICIENTA SI SUSTENABILITATE
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa C
Consum de energie/100 spalari 62 kWh
DIMENSIUNI
Adancime 59 cm
Latime 60 cm
Inaltime 84 cm
USCARE
Capacitate uscator 5 Kg
Programe uscare Bumbac
Sintetice
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Cu uscator
Tip incarcare Frontala
Capacitate de incarcare 8 Kg
Viteza maxima centrifugare 1400 rpm
Nivel zgomot centrifugare 76 dB
Tip panou de comanda Mecanic
Culoare Antracit
FUNCTII SI SIGURANTA
Functii Child lock
DrumClean
Sistem electronic de control al balansului
AntiCrease+
Fast+
Prewash
Functii de siguranta Blocare acces interfata
AddXtra
Tehnologii HomeWhiz
Motor ProSmart Inverter
AquaFusion
Aquawave
Silent Tech
SteamCure
Durable heater

Păreri

Process Time: 3.311418056488 3.4274430274963