Televizor Philips 32PFS6805/12, 80 cm, Smart, Full HD, LED, Clasa A+

1 599,00 Lei 1 199,00 Lei
Stoc epuizat

Televizor Philips 32PFS6805/12, 80 cm, Smart, Full HD, LED, Clasa A+

Credit module TBI Bank 1
Credit module TBI Bank 1
Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva Info stoc Adaugă la Favorite Compară

Televizor Philips 32PFS6805/12, 80 cm, Smart, Full HD, LED, Clasa A+


Beneficii:

Televizor SMART cu ecran LED, cu o diagonala de 80 cm (32 inch) si rezolutie Full HD(1920x1080).
Claritatea imaginilor si contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR10 si HLG.
Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi, iar ca interfata enumeram: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 slot CI+, 1 port RJ-45, 1 port S/PDIF, 1 port Jack 3.5mm, 1 port RF.

Televizorul SMART de la Philips, cu un aspect subtire si modern, este potrivit oricarui spatiu de locuit. Puteti vedea acum chiar si detaliile fine din fiecare scena, atat in scenele luminioase cat si intunecoase datorita tehnologiei HDR10 si rezolutiei Full HD. Diagonala de 80 cm va permite sa vedeti imaginea in ansamblu, totul devenind foarte real pe un ecran mai mare. Aveti acces facil la continut si control simplificat printr-o singura telecomanda si sistemul sau de operare Saphi. Mai multe conexiuni si compatibilitati datorita celor 10 port-uri  si a tehnologiilor wireless integrate, ce va permit conectarea cu numeroase dispoztive apartinand si altor marci.


Ecran:
Televizorul SMART este echipat cu functie de conectare la internet printr-o retea wireless, ce permite navigarea pe internet sau utilizarea aplicatiilor de streaming, precum Netflix si  Youtube.
Acesta are o rezolutie Full HD, echivalenta cu un raport de aspect de 1920x1080 pixeli.
  

Caracteristici video si audio:

HDR10 utilizeaza metadate statice pentru a comunica informatii despre continutul transmis. Acestea includ specificatiile monitorului utilizat initial la prelucrarea informatiei video, nivelul de negru, nivelul de luminozitate maxima si gama de culori, precum si continutul in sine (cea mai mare valoare pentru orice sub pixel rosu, verde sau albastru, impreuna cu nivelul mediu al pixelilor).
HLG utilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale. Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in Ultra HD, fie ca vorbim de continut obisnuit.

Conectivitate:
Televizorul este compatibil cu mai multe dispozitive prin intermediul conectivitatii wireless si interfetei sale variate, precum: 

Wi-Fi: Conexiune fara fir folosita pentru a conecta un Smart TV la internet sau pentru a oglindi dispozitive mobile.
HDMI este un tip conector multimedia ce ofera prin aceeasi mufa semnal video si audio, dupa un standard bine stabilit.
USB sau Universal Serial Bus este o interfata de tip plug-and-play, adica tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un dispozitiv care are un port USB la port-ul televizorului, iar acesta va fi capabil sa detecteze.
S/PDIF – Sony/Philips Digital Interconnect Format. A aparut din dorinta de standardizare a modului de conectare a dispozitivelor digitale in domeniul electronicii pentru casa similar celor din domeniul professional. Fizic modilitatea de conectare poate fi fie coaxial cu mufe RCA fie prin Fibra Optica prin interfata TOSLINK.
CI+ Common Interface Plus este o interfata ce permite introducerea unui card Common Interface (CI) achizitionat de la furnizorul de televiziune pentru a avea acces la o anumita grila de programe.
RJ-45 este un conector standard pentru cablul de la reteaua de internet.
 

Alte caracteristici:

Screen mirroring (Oglindirea ecranului) este o functie suplimentara ce permite oglindirea ecranului unui dispozitiv mobil pe ecranul televizorului, fara a folosi vreun cablu ci tehnologia Wi-Fi Direct™.
Inregistrare USB - Conectand un dispozitiv de stocare sau o memorie USB la TV-ul dumneavoastra veti avea posibilitatea de a vizualiza continutul multimedia stocat pe acesta.  De asemenea puteti inregistra emisiuni de pe posturile de televiziune digitala terestra, sau folosind functia de inregistrare intarziata.

 

2252_res_adb94fc7dd7a3b5cb104b8c6db931659.jpg
PRODUCATOR
Marca Philips
AUDIO
Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 16 W
Caracteristici superioare sunet EQUALIZER (5 BAND)
Dialog clar
Mod Noapte
Echilibrare automata a volumului
Sunet surround dinamic
VIDEO
Tip display Plat
Rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080
Rezolutie Full HD
Caracteristici superioare imagine HDR 10
Pixel Plus HD
HDR
TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE
Tuner digital DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2
CARACTERISTICI SPECIALE
Player multimedia integrat Da
CONECTORI
Minijack casti 1
Conexiuni 1 x Rj45(LAN)
1 x S/PDIF
Porturi HDMI 3
Slot CI+ 1
Intrare USB 2
Conexiune retea Wi-Fi integrat
CARACTERISTICI GENERALE
Tip Led
Tip TV Smart TV
Gama 2020
Culoare Negru
SPECIFICAȚII TEHNICE
Caracteristici speciale Netflix
Youtube
Putere consumata 30 W
Sistem de operare Saphi
Eficienta energetica A+

Păreri

Process Time: 4.7473518848419 5.2837879657745