Plita electrica Hansa BHI689010 , Culoare Negru, cu 4 zone de gatit

2 699,00 Lei 1 899,00 Lei
Ultimul produs (intreaba stoc)

Plita electrica Hansa BHI689010 , Culoare Negru, cu 4 zone de gatit

Credit module TBI Bank 1
Credit module TBI Bank 1
Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva
Adaugă în coș Adaugă la Favorite Compară

Plita electrica Hansa BHI689010 , Culoare Negru, cu 4 zone de gatitIndicator de caldura rezidualaBlocare de siguranta impotriva accesului copiilor


Indicatorul de caldura reziduala avertizeaza utilizatorii cu privire la faptul ca zona de incalzire inca este fierbinte, chiar daca a fost dezactivata. Aceasta functie va permite sa gatiti in siguranta si foarte comod. Previne activarea plitei de catre copii, ceea ce inseamna ca atat dumneavoastra, cat si familia dumneavoastra sunteti protejati impotriva arsurilor. Sistemul de blocare impotriva accesului copiilor previne, de asemenea, modificarea parametrilor de catre copii in timp ce plita este in functiune.


Temporizator


Plitele vitroceramice de la Hansa sunt dotate cu zone de preparare cu suprafete duble sau triple. Astfel, puteti obtine rezultate de preparare perfecte, indiferent de dimensiunea vasului de gatit. Aceasta functie permite setarea duratei de preparare (maxim 99 de minute) pentru fiecare sectiune a plitei, ceea ce faciliteaza mai mult ca oricand prepararea mai multor alimente in acelasi timp. La expirarea perioadei de timp, zona de dezactiveaza si se emite un semnal sonor de avertizare.

Tip de comenzi: Cu senzori

Pe langa confortul in timpul utilizarii (usurinta cu care se mentine curat aparatul), acesta aduce avantaje din partea mai multor functii avansate: configurare exacta a puterii pe noua niveluri, controlul duratei procesului de preparare, functia de preparare automata sau sistemul de siguranta impotriva accesului copiilor.

PRODUCATOR
Marca Hansa
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare La retea
Tip plita Inductie
Tensiune alimentare 230 V
Putere 7.4 kW
Tip panou de comanda Touch Screen
Pozitionare panou comanda Deasupra
Material Sticla
Ceramica
Functii Indicator luminos
Oprire automata
Protectie copii
Timer
Indicator de caldura reziduala
Mentinere la cald
Culoare Negru
DIMENSIUNI
Inaltime 5.2 cm
Latime 57.6 cm
Adancime 51.8 cm
Greutate 10.7 Kg
CARACTERISTICI TEHNICE
Numar zone gatire 4
Arzator mare 4

Păreri

Process Time: 0.025924921035767 0.14032983779907