Plita incorporabila Beko HII64200FMT, Inductie , 4 zone de gatit, IndyFlex, Booster, Touch control 9 trepte, ANTI-OVERFLOW SYSTEM, 60 cm, Negru

1 999,00 Lei 1 599,00 Lei
Stoc epuizat

Plita incorporabila Beko HII64200FMT, Inductie , 4 zone de gatit, IndyFlex, Booster, Touch control 9 trepte, ANTI-OVERFLOW SYSTEM, 60 cm, Negru

Credit module TBI Bank 1
Credit module TBI Bank 1
Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva Info stoc Adaugă la Favorite Compară

Plita incorporabila Beko HII64200FMT, Inductie , 4 zone de gatit, IndyFlex, Booster, Touch control 9 trepte, ANTI-OVERFLOW SYSTEM, 60 cm, Negru


Indyflex

Poti transforma doua suprafete de gatit ale plitei intr-o suprafata mai mare, potrivita pentru recipientele voluminoase.

 
 
Direct Access

Plitele dotate cu Direct Access au cate un punct de control pentru fiecare zona de gatit, ceea ce  iti permite sa reglezi intensitatea fiecareia.  Mai mult cu ajutorul functiei Booster poti atinge punctul maxim de fierbere pe o zona de gatit in timp ce pe alta poti gati la o intensitate diferita preparatul preferat. Cu Beko esti independent atunci cand gatesti.

 
 
Wipe Guard

Optiunea Wipe Guard iti permite sa cureti plita cu inductie in timpul functionarii, prin blocarea temporara a panoului de control.

 
 
Booster

Functionarea incepe la putere maxima, urmand ca ulterior sa revina la temperatura setata initial. Astfel se scurteaza timpul de preparare al alimentelor.

 

9 Trepte setare putere

Acum ai posibilitatea sa selectezi pana la 9 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda “Touch & Slide”. Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit.

 
 
Pan Detection

Sistemul Pan Dedection recunoaste pe loc suprafata vaselor tale si declanseaza incalzirea plitei.

 
 
Child Lock

Blocarea functiilor plitei va impiedica accesul copiilor in operarea unitatii de control.

 

 
 
Timer Plita

Uita de grija supravegherii plitei in timpul gatirii. Poti seta timerul pentru perioada necesara prepararii alimentelor iar la sfarsitul acesteia zona de gatire se va opri automat.

 
 
Overheat safety system

In cazul in care plita depaseste o anumita temperatura, aceasta functie opreste imediat alimentarea cu energie electrica, pentru a evita potentiale accidente.

 
 
Anti-Overflow system

Acest sistem opreste automat alimentarea cu energie electrica, in cazul in care lichidul din recipientul de gatit este varsat pe panoul de control.

 
 
Auto Shut down

Daca zonele de gatit sunt activate pentru mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv.

 
 
Safety Lights

Daca suprafata plitei vitroceramice Beko nu s-a racit suficient pentru a fi atinsa, ledurile de avertizare raman aprinse.

 
 
Quick & Easy Clean

Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.

2428_res_8e662506c4503a7021a301b633a83682-png.jpeg
PRODUCATOR
Marca Beko
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare La retea
Tip plita Inductie
Putere 7.2 kW
Tip panou de comanda Touch Screen
Pozitionare panou comanda Deasupra
Material Sticla
Functii Protectie supraincalzire
Indicator luminos
Oprire automata
Protectie copii
Timer
Heat booster
Detectare automata a vasului de gatit
Culoare Negru
DIMENSIUNI
Inaltime 5.2 cm
Latime 60 cm
Adancime 51 cm
CARACTERISTICI TEHNICE
Numar zone gatire 2
Trepte putere 9

Păreri

Process Time: 4.1280691623688 4.2426450252533