Plita incorporabila Hansa BHIW68308, Inductie 4 zone de gatit, Temporizator, Alb

1 599,00 Lei 1 399,00 Lei
Stoc epuizat

Plita incorporabila Hansa BHIW68308, Inductie 4 zone de gatit, Temporizator, Alb

Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva Info stoc Adaugă la Favorite Compară

Plita incorporabila Hansa BHIW68308, Inductie 4 zone de gatit, Temporizator, Alb


Temporizator
Specificaţi durata de funcţionare a plitei. Când durata de timp a expirat, plita dezactivează automat zona de încălzire şi emite un semnal sonor. Acum puteţi utiliza temporizatorul pentru prepararea optimă a ouălor. Cu plitele de la Hansa, un ou fiert moale nu va fi niciodată fiert mai mult decât este necesar. Deţineţi controlul complet asupra duratei de preparare!


HeatControl
Această funcţie vă informează dacă zona este fierbinte după ce aţi îndepărtat vasul de gătit de pe plită. Pentru temperaturi de peste 60 °C, pe afişaj este prezentată litera „H”. La temperaturi cuprinse între 45 °C şi 60 °C, este afişată litera „h”. Sporiţi gradul de siguranţă în bucătărie!


Funcţia Booster
Nu pierdeţi timp în bucătărie, ci bucuraţi-vă de mai multe momente de relaxare! Funcţia Booster vă poate ajuta în acest scop, deoarece aceasta sporeşte puterea de încălzire, permiţându-vă să preparaţi mai rapid felurile de mâncare dorite. Un timp mai scurt de preparare sau prăjire înseamnă mai puţine substanţe nutritive preţioase pierdute în timpul procesului. Rapid şi sănătos!


Child Lock
Plita poate fi activată sau dezactivată accidental cu uşurinţă atunci când atenţia vă este atrasă de diversele activităţi din bucătărie. Mai ales dacă mai sunt şi copii prin preajmă. Pentru a reduce acest risc, plitele Hansa sunt dotate cu un sistem special de blocare. Activaţi sistemul de blocare pentru a beneficia de un control complet. Siguranţă pentru toţi membrii familiei!


Preîncălzire rapidă
Înainte de prăjire sau preparare, este adesea necesar să încălziţi tigaia sau cratiţa. Plitele cu inducţie de la Hansa sunt dotate cu o funcţie de preîncălzire rapidă care încălzeşte într-un timp scurt alimentele, iar apoi adaptează puterea de încălzire la nivelul selectat de dumneavoastră.


Menţinere nivel de căldură
Desigur, vi s-a întâmplat cel puţin o dată să ardeţi mâncarea din cauza setării unei puteri de încălzire prea mari. Tocmai pentru a evita astfel de situaţii, plitele cu inducţie de la Hansa sunt dotate cu funcţia de menţinere a nivelului de căldură. Nu trebuie decât să alegeţi această funcţie, iar temperatura pentru zona de încălzire aleasă va fi setată la 65 °C. Această temperatură este ideală pentru prepararea supelor, de exemplu. Cu această funcţie, preparatele sunt întotdeauna gata pentru a fi servite şi savurate!

PRODUCATOR
Marca Hansa
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare La retea
Tip plita Inductie
Putere 7.4 kW
Tip panou de comanda Touch Screen
Material Ceramica
Culoare Alb
DIMENSIUNI
Inaltime 5.9 cm
Latime 57.6 cm
Adancime 57.6 cm
51.8 cm
Greutate 10 Kg
CARACTERISTICI TEHNICE
Numar zone gatire 4
Arzator mare 2
Arzator normal 2

Păreri

Process Time: 3.8970789909363 10.23110294342