Lada frigorifica Liebherr GT 3032, 284 l, Super Frost, clasa energetica A++

2 199,00 Lei 1 899,00 Lei
Ultimele 3 produse (resigilate)

Lada frigorifica Liebherr GT 3032, 284 l, Super Frost, clasa energetica A++

Credit module TBI Bank 1
30 zile zero costuri

73.16 Lei x 60 rate

Lada frigorifica Liebherr GT 3032, 284 l, Super Frost, clasa energetica A++


De mai bine de 60 de ani Liebherr s-a specializat in productia de frigidere si congelatoare cu noi tehnologii si inovatii. Topul prioritatilor Liebherr sunt: calitatea superioara a produselor, design-ul elegant inca de la stadiile initiale de proiectare si solutii noi, moderne de a asigura o prospetime indelungata a alimentelor. In plus, componentele si materialele exclusive impreuna cu cele mai recente procese de productie asigura eficienta energetica si performanta pentru multi ani.

411_liebherr-001.jpg
411_stopfrost.jpg

StopFrost

Sistemul inovator StopFrost ofera avantaje unice precum reducerea formarii ghetii pe alimente, astfel decongelarea fiind necesara mult mai rar. In plus, capacului lazii frigorifice poate fi deschis oricand fara efort, pentru ca StopFrost previne formarea vidului cand capacul este deschis si inchis.


SuperFrost

SuperFrost reduce temperatura din spatiul interior in cel mai scurt timp pana la -32°C. Aceasta asigura o congelare a alimentelor deosebit de precauta, astfel vitaminele, gustul si aspectul se pastreaza in mod optim. Dupa terminarea procedurii de congelare, dupa maximum 65 de ore, functia se opreste si congelatorul revine la modul sau normal, fiind eficient energetic.

411_superfrost-2-.jpg
411_lazi-frigorifice-rezistente.jpg

Lazi frigorifice rezistente

Pentru a asigura durabilitate maxima, carcasa produsului este realizata dintr- o singura bucata. Toate piesele metalice sunt acoperite cu un strat protector ce asigura o rezistenta ridicata impiedica coroziunea.

PRODUCATOR
Marca Liebherr
CARACTERISTICI GENERALE
Sistem dezghetare congelator Manual
Capacitate de inghet / 24h 27 Kg
Volum net total 284 l
DIMENSIUNI
Latime 91,7 cm
Inaltime 99.5 cm
Adancime 75,8 cm
CARACTERISTICI TEHNICE
Nivel zgomot 38 dB
Clasa climatica SN-T
PERFORMANTE ENERGETICE
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D

Păreri