Vitrina frigorifica pentru vinuri Liebherr WKT 6451, 625L, Clasa F, Maro

Indisponibil

Vitrina pentru Vin Liebherr WKt 6451 este ideal pentru a-ți păstra colecția de vinuri la temperatură optimă! Livrare gratuita! Termenul de livrare 7-10 zile lucratoare.

Credit module TBI Bank 1
Credit module TBI Bank 1
Preţurile afişate pe siteul nostru conţin timbru verde şi tva

Afisaj digital al temperaturii
Sistemul electronic de control de precizie este echipat cu un afisaj digital al temperaturii furnizand informatii cu privire la valorile setate. Alarma usii si temperaturii avertizeaza utilizatorul vizual si acustic pentru orice nereguli de exemplu o usa care a fost lasa deschisa.Dispozitivul de blocare pentru copii previne orice modificari accidentale la panoul de control.

Iluminare LED
Sistemul inovator de iluminat cu LED garanteaza iluminarea uniforma a interiorului fara expunere la UV. Din moment ce caldura minima este generata de LED-uri, vinurile pot fi expuse la lumina pe o perioada prelungita de timp.
 
Sistem PowerCooling
Sistemul Powercooling de inalta performanta raceste alimente proaspat depozitate si creeaza o temperatura chiar si de racire in interior. Un comutator pe usa care opreste ventilatorul cand usa e deschisa.Acesta salveaza eneregie pretioasa.
 
Uși Reversibile
Deschiderea standard se face in partea dreapta, dar cu ajutorul usilor reversibile, combina frigorifica poate fi asezata in orice loc fara a intampina problema in deschiderea usilor.
 
Alarma usa
Avertizeaza utilizatorul in cazul in care usa a fost deschisa mai mult de 60 de secunde pentru a proteja in condintii de siguranta produsele alimentare.
 
Protectie pentru copii
Functia de blocare pentru copii este programata pentru a preveni oprirea din greseala a aparatului. Un simbol din sistemul de control MagicEye, indica atunci cand protectia pentru copii a fost activat.

Interval de temperatura
Temperaturile constante permit vinului maturizare la perfectiune. Temperatura ideala pentru maturare este aceeasi poentru toate vinurile, fie rosu sau alb, si se afla intre +10 grade C si 12 grade C. Sistemul electronic de control de precizie combinat asigura faptul ca temperaturile stabilite in interior sun mentinute constant chiar si cand temperatura mediului ambient este supusa unor fluctuatii severe.

Umiditate ideala
Mentinerea umiditatii corespunzatoare este un aspect important pentru depozitarea vinurilor. In acest fel dopurile raman suple si nu se usuca. Vinul trebuie depozitat intr-o pozitie orizontala pentru a pastra dopul umed din interior. Umiditatea aerului peste 50%, vitrinele de vin garanteaza conditiile perfecte. Umiditatea aerului poate fi controlata in functie de necesitati prin apasarea butonului de ventilatie.

Sistem de incalzire integrat
Permite temperaturi mai mari decat temperatura ambianta sa fie atinsa. Acest lucru poate fi foarte important de exemplu pentru a aduce vin rosu la temperatura de baut (aproximativ 18 grade C).
 
Depozitare cu vibratii reduse
Chiar si vibratiile usoare pot perturba procesul de maturare si previne decantarea. Special dezvoltate, cu vibratii reduse in toate cabilnetele de vin ceea ce inseamna ca vinul este depozitat in mod optim.

Filtru de carbune
In aceste vitrine calitatea aerului este asigurata de un filtru de carbune FreshAir.


De peste 60 ani Liebherr s-a specializat in producerea de frigidere si congelatoare inovatoare, de calitate inalta. Liebherr se axeaza pe producerea de aparate inovatoare de calitate superioara, cu un design elegant inca de la stadiile initiale de proiectare a aparatului, si continuand cu dezvoltarea, producerea propriu-zisa si marketing-ul.
Dezvolta in permanenta solutii noi, folosind tehnologii de productie moderne pentru a asigura o prospetime indelungata si calitate alimentelor dumneavoastra.

7_liebherr-home-social-picture-2015.jpg
7_liebherr-homepage-11_large.jpg

Afacerea familiei Liebherr a inceput in 1949, la initiativa lui Hans Liebherr. Marele succes inregistrat de prima macara-turn mobila, usor de asamblat si la un pret convenabil a reprezentat fundatia pe care compania s-a dezvoltat. In prezent, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori de masini de constructii din lume, dar si un furnizor recunoscut de produse si servicii inovatoare, orientate spre client, in numeroase domenii.

De-a lungul anilor, afacerea de familie s-a transformat intr-un grup de peste 130 de companii, cu aproximativ 38.000 de angajati situate pe toate continentele. Sediul grupului este situat in Bulle, Elvetia - Liebherr-International AG. Familia Liebherr este singura proprietara a companiei.

Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 60 de ani in acest domeniu. Aparatura frigorifica Liebherr este special conceputa pentru consumatorii exigenti, care isi doresc stil si calitate, un standard inalt, dar in acelasi timp ecologie si consum redus de energie.

Pentru a asigura fiabilitatea produselor, se utilizeaza in fabricarea aparatelor materiale si componente de calitate superioara. Inca din faza de realizare, fiecare aparat este testat de mai multe ori in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea. Dezvoltarea continua a produselor, optimizarea tuturor componentelor si o prelucrare perfecta pana la cel mai mic detaliu asigura deja proverbiala calitate Liebherr.

Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr.

PRODUCATOR
Marca Liebherr
CARACTERISTICI GENERALE
Tip incastrare Standard
Utilizare Vinuri
Tip Fixa
Nivel zgomot 41 dB
Capacitate 625 l
Numar rafturi 6
Deschidere usa Standard
Material usa Metal
Material exterior Metal
Numar maxim de sticle 0.75 l 312
DIMENSIUNI
Inaltime 193 cm
Latime 74.7 cm
Adancime 75.9 cm
DETALII PERFORMANTA
Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la G
Consum anual energie 118 kWh

Păreri

Process Time: 0.017693996429443 0.10659909248352